Ja, den fornemmelse kan man jo godt sidde med her oven på den gode julemad. Fordøjelsen kan måske dårligt følge med og mange oplever at maven “syder og bobler” eller går helt i stå.
Heldigvis har du hjælpen stående på køkkenhylden.
Al den tunge mad vi har levet af de sidste par dage har, for de flestes vedkommende, været kød, mælk/fløde, sukker, brød, kaffe… Og ikke ret mange frugter, grøntsager eller urtete.
Det vil sige at vi har tippet al balance mht. syre og base. Kød, sukker osv er nemlig syredannende. Har du ledsmerter i forvejen vil denne syre cocktail ikke gøre det spor bedre.
Og vid, at kræftceller kan ikke leve i basisk miljø
Så nu er vi mange der har stort behov for at få kroppen tilført noget basisk. Og så er natron og honning vores venner.
Natron er basisk og honning åbner cellerne.
Så let er det:
1 tsk natron og en lille tsk honning i et glas. I en lille kande blander du kogende vand og koldt vand så det bliver lunkent. Hæld det over i natron/honning glasset og ned med det. Jeg synes det smager ganske…. 🙁 puha. Men det virker.
Du kan tage denne “drink” hver dag i en uge og holde pause i en uge, eller en gang hver anden dag. Det anbefales at man ikke tager den hver eneste dag i en lang periode.