Online kursus

Hvert 6. par har brug for hjælp til at få et barn.

Det er altså slet ikke ualmindeligt at have problemer med fertiliteten. Statistikker viser at hvert 6. par skal have hjælp til at få opfyldt deres familiedrøm. Mange får god hjælp ved behandlinger på fertilitetsklinik, men flere og flere vil også gerne bruge mere naturlige metoder. Enten for at se om det kan lykkes at blive gravid uden kunstige indgreb eller fordi de vælger at supplere på naturlige, bivirkningsfrie måder.

De metoder du lærer i dette kursus har ovenikøbet vist sig at få succesraten til at stige til det dobbelte. (Forskning viser at akupunktur øger chancerne for graviditet og barn til det dobbelte.)

Derfor har jeg lavet dette online kursus til dig eller jer som par, der har brug for en plan for hvad I selv kan arbejde med og gøre for at få opfyldt jeres store ønske om et barn.

 

 • Har du prøvet at blive gravid, enten naturligt eller ved hjælp, gennem længere tid, men uden held?
 • Har du modtaget (eller stadig får)i fertilitetbehandling, men er nu klar til at gøre noget aktivt selv for at blive gravid hurtigere og lettere?
 • Drømmer du om at blive gravid med så få indgreb som muligt?
 • Vil du hellere booste din krop naturligt frem for at være på langvarige hormonbehandlinger?
 • Er du slet ikke villig til at opgive tanken om at blive gravid og få et barn?

Så forstår jeg dig fuldt ud og har netop lavet kurset her som en støtte og en mulig vej mod målet.

I online kurset “Bliv gravid – på naturlig vis” vil lærer du hvad du selv kan gøre for at forbedre din og din mands fertilitet. I får konkret og brugbar viden til at afhjælpe mange ubalancer som gør det sværere at blive gravid. Det kan fx være menstruationsproblemer, at du danner dårlige æg eller din mand har nedsat sædkvalitet. I har for meget stress i kroppen, livmoderens slimhinde er for tynd eller eller ikke smidig nok. Der kan være hormonubalancer som pcos (polycystisk ovariesyndrom) og meget andet der forhindre en graviditet.

Vi ved at findes medicinske metoder, der kan hjælpe dig med at blive gravid, men alligevel ønsker mange at benytte sig af, eller supplerer med, mere naturlige metoder. Her er dette kursus et oplagt valg der skaber gode resultater fordi det øger chancerne for at blive gravid og føde et levedygtigt barn. Nogle oplever at blive gravide blot ved at komme i bedre balance.

Vi kommer godt omkring emner som kost og kosttilskud, jeg viser jer en dejlig fertilitetsmassage og hvilke træningsøvelser der booster fertiliteten. En unik og vigtig del af kurset handler om akupressur.

Vidste du, at hvis en kvinde får fertilitetsbehandlinger på en klinik, så lykkes det for 27% at blive gravid og få et barn. Men tilsætter du akupunktur så kommer succesraten op på 53%

(Forsøget er lavet i England i 2017, forestået af læge Roy Homburg)

Akupressur er nøjagtigt det samme som akupunktur, blot med et tryk i stedet for en nål. Jeg giver akupressur guides til alle du ubalancer kvinden måtte have gennem deres cyklus og punkter til at forbedre mandens sædkvalitet.

Og tænk på, at hvis du går til akupunktur i en klinik, så får du behandling 1-2 gange om ugen. Med dette kursus i hånden kan du få det hver eneste dag.

Julie (anonym): Efter kun 2 cyklusser stod vi med en positiv graviditetstest – lavet helt naturligt

“Vi har taget Catrines kursus i fertilitet og det har, sammen med yoga, været en virkelig god kombi.

Min kæreste og jeg havde gennem længere tid været i fertilitetsbehandling og da corona ramte Danmark var vi villige til at prøve alt, da der nu ville være pause i behandlingerne.

Jeg brugte Catrines redskaber, samtidig med at jeg lavede yoga i max 30 min hver dag. Det resulterede i at efter 2 cyklusser stod vi med en positiv test – lavet naturligt!

Vi venter nu på nakkefoldsscanningen og glæder os sådan til at se det lille spir”

Bliv gravid på naturlig vis

I online kurset “Bliv gravid på naturlig vis” får du råd om hvordan du (og din mand) kan forbedre fertiliteten og øge chancerne for en sund og vellykket graviditet, på naturlig vis. Du lærer at behandle dig selv så du kan feje de forhindringer af vejen der kunne være årsagen til at du endnu ikke er blevet gravid. Online kurset kan også supplerer den behandling du allerede får, hvis du er i en eller anden form for fertilitetsbehandling.

Hos mig får du det du ikke får på fertilitetsklinikken, nemlig akupressur, fertilitetsmassage, øvelser. Du får tips til hvordan du kan forbedre din kost og livsstil, hele tiden med ønsket om graviditet for øje.

En krop der er i god balance, bliver bare nemmere gravid og kan være det i 9 måneder.

 

Få svar på disse spørgsmål i onlinekurset:

 • Hvordan forbedrer jeg min fertilitet?
 • Hvilke organer skal styrkes for at jeg bliver lettere gravid – hvorfor og hvordan?
 • Hvordan kan mine kostvaner spille ind? Og hvordan kan de hjælpe med at opnå graviditet?
 • Hvilke naturlige kosttilskud er de bedste at supplerer med i denne situation?
 • Hvor meget betyder stress for fertiliteten. Kan det ikke blive stressende i sig selv at forsøge at undgå? Hvordan tackler man stress i hverdagen så det ikke står i vejen for graviditet?

Helt konkret er kurset opbygget på den måde at du kan tage al viden og bruge det i dit liv her og nu.

Jeg viser dig præcis hvad du skal gøre og hjælper dig frem mod dit mål.

 

Sådan foregår det.

Så snart du har betalt får du et login til en side hvor hele kurset ligger.

Du kan til enhver tid logge ind og finde det materiale du har brug for.

 

 

Du får adgang til alt dette i online kurset

 • E-bog: “Boost din fertilitet”
 • E-guide om hvad en sund menstruation er og hvordan du får sådan en.
 • E-guide om parforholdet. Hvordan kan I beholde kræligheden og nærheden i en svær tid.
 • En kost oversigt, hvilken kost fremmer fertiliteten bedst og hvilken gør ikke?
 • 3 Videoer om hvordan man laver akupressur, hvilke punkter skal bruges, både til mand og kvinde.
 • 2 Video med fertilitetsmassage og træningsprogram der forbedre fertiliteten
 • 2 Video om at reducere stress og hvorfor stress alene kan forhindre graviditet samt en introduktion til et beroligende aftenritual der gør din søvn bedre og dybere.
 • 2 lydfiler med guidet afspænding
 • Du får også 11 bonus videoer hvor jeg gennemgår de forskellige lægelige diagnoser der forhindre graviditet. Du får min ekspertviden om hvordan du arbejder naturligt med disse.

Metoderne i online kurset kan bruges af alle der gerne vil opnå graviditet og som ønsker at anvende eller supplere med naturlige og effektive metoder.

Mine forslag og behandlinger går fint sammen med den fertilitetsbehandling hospital, læge eller fertilitetsklinik tilbyder. Derved kan du øge din og jeres fertilitet og chancerne for at blive gravid og føde et sundt barn.

Du kan til enhver tid logge ind og se/høre/læse de afsnit du vil, igen og igen. Kurset er tilgængeligt så snart du har købt det og er dit til evigt eje. Der er ingen udløbsdato

Helene (Anonym)

Jeg har været i fertiitetsbehandling gennem 5 år, men stod og skulle flytte til et nyt land for en længere periode. Derfor havde vi sat det hele lidt på pause selvom jeg er 43 og godt vidste det hastede lidt med at få det ønskebarn.

Jeg var glad da jeg erfarede at jeg kunne behandle mig selv med anvisninger fra Catrines kursus og tilmed gøre det på daglig basis.

Vores plan var at opsøge fertilitetsklinik i vores nye hjemland, men det nåede vi slet ikke. For allerede på de første 2 måneder bliv min menstruation regelmæssig og efter 3 måneder var jeg gravid. Trods min alder og trods vores tilværelse var vendt op og ned.

Nu har jeg netop født en sund, velskabt datter og hvis vi skal i gang med at prøve at få nummer to, så har jeg alle redskaberne ved hånden.

Jeg er så glad og taknemmelig

Hvem underviser?

Mit navn er Catrine og jeg hjælper kvinder med at blive naturligt gravide

Siden 2010 har jeg efterhånden været med til at lave virkelig mange, sunde og dejlige børn med kvinder eller par der har haft svært ved at blive gravide. Det er virkelig en gave at være med til. Jeg er meget taknemmelig over at få vist den tillid fra mennesker der står i en en meget svær livssituation. .

Jeg er oprindelig uddannet massør og bevægelsespædagog og arbejdede som skribent, formidler og underviser indenfor krop og sundhed gennem 20 år.

I Januar 2010 blev jeg uddannet fra den godkendte skole, Nordisk Akupunktur, og allerede under studiet var jeg draget af specialet fertilitet og fødsel.

Jeg har til daglig akupunkturklinik i Allerød, hvor jeg giver fertilitetsbehandlinger, både til kvinder der er i IVF eller lignende sideløbende, kvinder der helst vil blive naturligt gravide, kvinder med eller uden kendt diagnose, mænd med nedsat sædkvalitet. Kort sagt, alle der gerne vil hjælpes ad naturlig vej

Online kurset opstod fordi jeg får en del henvendelser fra kvinder og par i fjerne egne af landet eller som boede i udlandet. De var kede af ikke at kunne komme til behandling i min klinik. Det kan jeg så hjælpe med nu.

Malou 32 år (anonym):

“Jeg er netop gået i gang med dette fine kursus der med stor indlevelse og kærlighed til faget, fortælle alt der er værd at vide. Alt det som ingen læge eller fertilitetsklinik siger. I det hele taget kan jeg se at her får vi en helt unik viden, samlet et sted.

Materialet er overskueligt og pædagogisk. Catrine har en dejlig stemme og jeg føler mig allerede meget tryg ved hendes forslag til hvad vi kan gøre for at sætte skub i processen.

Vi har aftalt at sætte fertilitetklinikken på pause og se om det ikke lader sig gøre at jeg bliver gravid uden hormonbehandling som er hård ved mig. Jeg er sikker på at der er meget vi kan lære.”

Sanne og Mads (anonyme)

“Vi har været meget glade for dit forløb.

Jeg følte mig meget alene og havde mange spørgsmål omkring bliv gravid naturligt.

Vi er glade for, at vi har haft dig til at svare på vores spørgsmål for dem var der mange af  😃

Vi har ændret vores livsstil og kostvaner. Vi bruger akupressur hver dag og fertilitetsmassagen inden sengetid, hvis vi altså ikke er faldet i søvn 😃

Jeg har også haft meget glæde af øvelserne med afstressning.

Jeg havde forstoppelse førhen og nu kommer jeg på toilettet hver dag.

Min hovedpine/migræne er også blevet bedre og min menstruation.

Vi har haft meget glæde af dit forløb og støtte i den hårde og stresset periode vi var i. Vi tager det mere med ro nu og har også genfundet roen i soveværelset 😃

Vi er glade og taknemmelige for dette forløb”

 

Her er de spørgsmål jeg ofte får angående online kurset.
Klik på spørgsmålet og læs mit svar.

Er det ikke bedre at få personlig behandling?

Det er altid godt at læne sig tilbage og få professionel behandling.

Men har du tænkt på hvor effektivt det er, at du nu kan give dig selv behandling hver eneste dag i stedet for at komme til behandling 1 gang om ugen eller hver anden?
Desuden ligger der måske ikke en behandler (for dette speciale) i dit nærmiljø, og det vil måske betyde mere stress at skulle nå derhen oveni alle de andre gøremål du har til dagligt.

Kurset er dit til evigt eje og det betyder jo så at du kan tage det frem igen næste gang du ønsker at blive gravid.

Endelig er der også nogle der bare ikke er så glade for nåle, og så er akutryk jo genialt. Det lærer du her.

Jeg fejler, ifølge lægen, ingenting. Men bliver alligevel ikke gravid. Er kurset for mig?

De fleste får den besked at de intet fejler. I hvert fald ifølge lægen. Men det er ikke alt en læge kan se eller måle. Og en eller anden grund er der jo.

Lægen kan undersøge om der er arvæv eller om der er passage i æggelederne, om der er ægløsning, om sædkvalitet er i orden. Men ofte ligger årsagen et andet sted. Måske i ringe ægkvalitet, for tynd slimhinde i livmoderen, langsomme sædceller, dårligt flow af energi gi næring i underlivet eller for mange stresshormoner…Du kan sagtens få hjælp fra kurset. Jeg har en bonusvideo som netop handler om hvilke årsager der KAN ligge til grund for uforklarlig barnløshed.

For selvom du har regelmæssige menstruationer, at der er god passage i æggelederne osv vil du kunne booste din fertilitet på så mange andre områder, styrke de vigtigste (når vi taler forplantning) organer, blive bevidst om kost og de rette kosttilskud og ikke mindst afstresning af krop og sind.

Jeg tror ikke jeg kan lære fra en skærm

Det er lidt af en myte. Undervisningen online er ikke anderledes end hvis jeg stod og holdt et foredrag og underviste i emnet. Du slipper tilmed for at forlade din sofa for at deltage. Eller du kan sidde i udlandet og være med.

Ofte har man glemt det man lærte på et kursus, men her kan du se/høre/læse de emner du har behov for igen og igen. Der er ingen begrænsninger på hvor mange gang du kan bruge materialet.

Er du bange for at sidde med ubesvarede spørgsmål er der også råd for det. Jeg er til rådighed på mailen og ingen spørgsmål er for banale eller for dumme.

Jeg er ikke særlig teknisk så et online kursus er nok svært for mig

Kurset kræver ingen teknisk snilde.

Du får tilsendt et link når du har betalt og så ligger alt tilgængeligt inde på et særligt område på nettet. Du skal bare logge ind med det brugernavn og adgangskode, eller din facebook/Google adgang du vælger ved tilmeldingen.

Jeg er over 40, hvor store er mine chancer - kan det betale sig?

Det er korrekt at chancerne for at blive gravid i 40´erne ikke er helt så gode som hvis du var i 20´erne. Men tænk alligevel på hvor mange du kender eller kender til, der er blevet mor i din alder. Det er da en stor del.

Så hvis dit ønske er stort nok, skal du ikke holde dig tilbage med at forsøge.

Kurset her lærer dig ikke at spole tiden baglæns eller gå imod naturen. Så hvis du er gået i overgangsalder eææer ikke har nogen som helst æg reserve så vil det ikke kunne hjælpe dig.

Men har du stadig menstruation, så vil det være muligt at blive gravid.

Kursets metoder støtter din natur bedst muligt og når alle omstændigheder er i orden, både flow, vitaminer, stressniveau, menstruation, ægløsning osv så står der et godt og stabilt fundament for at skabe et lille, nyt menneske.

Jeg har ingen partner, kan jeg bruge kurset alligevel?

Ja, alle behandlinger kan nemt udføres på dig selv.

Akupressur, kan jeg finde ud af det?

Det er ikke så svært som det måske lyder. Jeg viser dig hvordan. Rammer du ikke punktet helt nøjagtigt så er der ingen grund til bekymring. Punkterne har en stor overflade og hvis du skulle gå helt galt i byen så kan nabopunkterne noget af det samme

Hvad hvis jeg nu er gravid, kan akupressur så gøre skade?

Jeg arbejder altid ud fra et forsigtigheds princip. Selvom det måske nok er at gå med både livrem og seler.

I akupressur grundprogrammet viser jeg dig hvilke (meget få) punkter du ikke skal bruge hvis du KAN være blevet gravid. Dvs efter ægløsning/æg-oplægning/insemination. Punkterne er også at se i e-bogen “Boost din fertilitet”

Og så vil jeg sige hvad min lærer lærte mig: HVIS der fandtes et abort punkt, så ville det have være kendt og flittigt brugt dengang Kina havde 1-barns politik.

Og selvom jeg vil give ham ret i det udsagn, så tager jeg ingen som helst risiko. Følg mine anvisninger.

Jeg har PCOS, vil det virke for mig?

Ja, og sammen med de kost anbefalinger jeg giver dig vil du kunne nå rigtig langt.

Jeg har ikke meget tid i det daglige, kræver kurset at jeg sætter lang tid af hver dag til alt muligt?

Hvis du har så travlt så har du måske svaret på hvorfor du ikke så let bliver gravid. Nemlig at dit niveau af stresshormoner påvirker din fertilitet.

Dette er måske bare en velkommen lejlighed til at se dit liv efter i sømmene. Måske har du bare ekstra behov for at rydde op i din kalender og sætte tid af til at leve livet og at arbejde med dit ønske om at blive mor?

Jeg vil håbe du vil finde et lille kvarter i din dagligdag eller i det mindste bare hver anden dag. Det vil give dig så meget på så mange planer.

Kurset giver dig svaret på hvorfor stress har indvirkning på fertilitet. Jeg viser dig hvordan du arbejde med dette og der er afspændings lydfiler du kan lytte til for at geare ned. Der er meget du kan gøre og få glæde af i al fremtid.

Jeg har meget uregelmæssige blødninger, kan jeg få hjælp fra kurset?

Ja, det kan du tro. Jeg viser dig hvilke akupressur punkter du kan trykke på, som vil få din menstruation ind i en regelmæssig rytme uanset om cyklus er lang eller kort eller en blanding.

Jeg har lukkede æggeledere. Hvad så?

I første omgang bær du få æggelederne skyllet af en gynækolog. Og derfra gælder det om at du holder dem åbne. Det gør du ved at holde et godt flow i underlivet og ved at spise uden at danne slim der kan lukke æggelederne til igen.

Alt dette lærer du her.

Jeg tror ikke på alternativ behandling, skal man det?

Nej. Jeg skal ikke bestemme hvad du tror på, men du behøver ikke troen til at hjælpe dig. Akupressur virker ligemeget hvad du tror eller ikke tror på.

Man giver akupunktur til både dyr og spædbørn, og de tror næppe på noget som helst. Og det har fin effekt alligevel.

Min læge har ikke nævnt noget om at akupunktur kan hjælpe mig.

Nej, sikkert ikke. Men det er måske fordi han ikke selv ved noget om det.

Jeg ved at mange private fertilitetsklinikker tilbyder akupunktur i forbindelse med ægoplægning. Og det gør de jo for at øge chancerne for et godt at du bliver gravid. Men her kan du give dig selv behandling hver eneste dag hvis du vil, og det er klart det giver endnu bedre resultat.

Min mands sædkvalitet er nedsat, hvad så?

Det “gode” ved sæd er, at der hele tiden dannes nye sædceller. Så man kan påvirke dem til at blive bedre. Både ved hjælp af kost, kosttilskud livsstil og akupressur. Kurset indeholder kapitler til at forbedre mandens sædkvalitet.

Akupunktur er jo ældgammelt. Kan vi overhovedet bruge det i dag?

Kineserne lavede et system for ja, flere tusinde år siden, som er så fint og fantastisk og kan sagtens bruges i dag.

Jeg har haft mange folk gennem mine hænder i tidens løb, og langt de fleste får god hjælp – og helt uden bivirkninger.

Vores biologi er nok ikke ret meget anderledes end den var for tusinder af år siden.

Jeg er allerede i behandling på fertilitetsklinik, kan jeg gøre mere?

Ja, du kan gøre en hel del.

Vidste du at under 25% bliver gravide med IVF eller anden assisteret befrugtning? Under 20% ved insemination.

Tilsætter du akupunktur alene, øges dine chancer med hele 40 %

Men her lærer du ikke blot akupressur, men også øvelser der befordre at du bliver gravid, fertilitetsmassage og viden og behandling af stress.

Jeg har haft kvinder på dette kursus som er blevet gravide ret hurtigt og som kunne aflyse deres planer om assisteret befrugtning.